Door een bestelling te plaatsen verklaart de koper zich akkoord met de leverings- en aankoopvoorwaarden zoals hieronder
beschreven.

Gegarandeerde prijs

Brillen Online Kopen garandeert de prijzen op de website. Prijzen zijn inclusief 21% BTW. 

Verzendkosten

De portkosten bedragen 4.50 euro voor Europa, afgezien van de 'Thuis Proberen'-bestellingen, deze zijn zonder verzendkosten. Verzendingen gebeuren met de post of privé koerierdienst. Vertraging owv het transport, kunnen niet verhaald worden op de verkoper. Kosten om opnieuw een order te verzenden ( 8 euro : port + administratiekosten) zijn voor rekening van de koper.

Bestellingen

De bestellingen gebeuren online. U krijgt een bevestiging van uw bestelling per email. Alle goederen zijn meestal uit voorraad leverbaar. Bij de aflevering van de goederen vind je de factuur met al de gegevens eventueel nodig voor een terugbetaling.

Betalingen

De betalingen kunnen gebeuren via bankoverschrijving,creditcard,ideal,paypal of bancontact. Allen beheerd door Ogone.

Betwistingen

Elke betwisting is onderworpen aan de bevoegdheid van de rechtbank van het arrondissement van de leverancier waar de hoofdzetel van de maatschappij gevestigd is. Alleen het Belgische recht is van toepassing.

Gebruikersvoorwaarden

De gebruiker is bekend met en tevreden met zijn voorschrift van de oogarts. Verkeerd bestelde glazen kunnen enkel mits goedkeuring van  geruild worden.
-  levert de brillen in overeenstemming met de gegevens die door de koper worden aangeleverd.
- De gegevens die u verstrekt aan brilleonlinekopen.be, zijn niet ouder dan 12 maanden.
- De gebruiker laat zijn ogen regelmatig, liefst elke zes maanden, controleren door een specialist.
- Omruilingen zijn enkel mogelijk als brilleonlinekopen.be daar mee akkoord gaat. Vaste kost van 8 euro.
-  staat in voor de kwaliteit van de door haar geleverde producten maar is niet verantwoordelijk voor de
verdraagzaamheid van de producten en de mogelijke gevolgen voor het zicht.

Garantie

garandeert de kwaliteit en bruikbaarheid van de door haar geleverde producten, zoals deze zijn
weergegeven in de CE-productinformatie van de fabrikant. Deze garantie geldt niet in geval het gebrek te wijten is aan nagelaten verzorging of opzettelijke beschadiging of onoplettendheid.

Zichttermijn

Onverminderd de uitzonderingen en de verdere voorwaarden en wijze van uitoefening van het Herroepingsrecht zoals bepaald in artikel 6.2, kan de Consument de aankoop van het product herroepen:

Voor alle niet-gepersonaliseerde producten heeft de De Consument het recht aan de onderneming mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder betaling van een boete en zonder opgave van een motief binnen de veertien (14) kalenderdagen. Daartoe maakt de koper aan kenbaar het product te willen retourneren, en doet zulks binnen veertien dagen waarbij eventuele verzendinstructies van  opgevolgd dienen te worden. De koper krijgt restitutie van de aankoopprijs van het product binnen twee weken na retourontvangst mits Brillenonlinekopen het artikel voldoende gefrankeerd en tijdig heeft terug ontvangen. Er bestaat geen aanspraak op terugbetaling indien het product is gebruikt, de verpakking is beschadigd of de bestelling werd geopend en/of niet in de originele verpakking werd geretourneerd. De zeven dagen vrijblijvend op zicht is niet van toepassing op persoonlijke producten, speciaal voor de koper vervaardigd. Het Europees modelformulier voor herroeping kan via mail bij ons aangevraagd worden.