Enkelvoudige glazen

Enkelvoudige brillenglazen corrigeren het oog op één specifieke afstand afhankelijk van uw sterktes: tussenliggend, dichtbij óf veraf.

Multifocale Glazen

Met multifocale brillenglazen kunt u niet alleen veraf èn dichtbij scherp zien maar ook op alle tussenliggende afstanden. De overgang tussen het leesgedeelte en het veraf-gedeelte verloopt hierbij vloeiend. Als u een leesbril nodig heeft en daarbij ook verziend of bijziend bent, kunt u kiezen voor multifocale brillenglazen.

Nikon Coating

Een coating verlengt de duurzaamheid van uw Nikon brillenglazen en geeft u extra kijkcomfort. Onze glazen bieden bescherming tegen krassen, zijn ontspiegeld en voorzien van een water- en vuilafstotend coating om meer en langer plezier te beleven aan uw Nikon brillenglazen.

Nikon UV

SeeCoat plus UV is de complete bescherming van uw brillenglas en uw ogen. Deze ontspiegeling beschermd de brillenglazen tegen krassen, vet , vuil, stof en water. Met de UV beschermende filter worden uw ogen en gebied rond de ogen beschermd tegen schadelijk UV-stralen.